torsdag 20 september 2012

Länge sedan sist

Ja nu har jag ej varit här på länge . Men saker har hänt ändå. Den 6/9 var jag på födelsedagskalas hos en god vän ,Signe Åkerberg som fyllde  99 år. Tänk att vid så hög ålder vara glad och förnöjd trotts att hon nästan är blind. Visst är hon trött men va då. Hennes svärson var nere från Stockholm och ordnade  allt för henne. Det var roligt att få vara med om denna dag.

Den  9/9  var också en fin dag. Kyrkorna i Lunds stift firade VÄRLDENS FEST  här i Malmö. Det var en fin ,fin GUDSTJÄNST på Stortorget. Ärkebiskop - tre biskopar och massor av präster och diakoner  medverkade i denna mässa  samt alla vi vanliga  Gudstjänsbesökare. Torget överfullt. Något i denna stil kunde gärna ordnas minst en gång om året här i Malmö  för att samla folk  särskillt de som ej hittar till kyrkan annars om söndagarna.

Nu har olika aktiviteter jag är med i börjat. Vävning - syförening - sången och höstens Öppet hus program.
Så nu är det fullt upp  varje dag, men roligt är det.

Den  17/9  var det barnbarnet Charlenes födelsedag och vi var ditbjudna på middag. Det var en fin kväll med mycket gott. Pojkvännen och lillebror Wille hade fixat och donat och födelsedagsbarnet fick bara njuta och var glad åt det hela. Fick precenter  och blommor som hon önskat. Men pappa Terry kunde ej vara med då han  är kvar i U S A  ett tag ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar