söndag 7 juli 2013

längesedan

Nu har det gått lång tid igen sen jag var här inne.Den 20/6 hade vi MIDSOMMARFEST i Pauli trädgård. och som vanligt fin fest med sill och potatis och glass med jordgubbar, kaffe och kaka. Dans kring stången och musik till detta. 'Barnen från dagiset var med och dom sjöng för oss äldre . Sist hölls en liten andakt.

Fredag den 21/6  Midsommarafton var vi här själva hemma och åt som vi brukar midsommarmat och så var det lite underhållning på T V. Så gick denna midsommar med kyrkbesök  m.m.

Den 25/6  var vi på besök hos Margareta och satt på terassen och fikade i fint väder. Alltid trevligt att träffa ungdommarna.

Lördag den  29/6 hände något  som Birhte hade ordnat. Strands från Eslöv kom på besök. Det var Allan -Sonja - Irene - Lars-Erik med frun. Vi har ej träffats på säkert 30 år .  Lars-Eriks fru jobbar på samma jobb som Birthe och så  blev de så att dom kom underfund med att Birthe kände hennes man och så blev det prat om att det var ju tokigt att vi ej hade setts på så länge så det ville de så ordna  att det blev av. det blev det och det gick så bra  trotts att åren gått så  var det som det ej var så lång tid sedan.  Så nu blir det fler gånger snart.JA ,tänk vad livet är underligt. Birthe skulle behöva komma tillbaka från sina 11 år i U S A  för att vi skulle få kontakt igen med gamla vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar