tisdag 13 april 2010

Stockholmsresa.

Nu skall jag förbereda mig för att resa i morron kl. 7 på morronen till Stockholm. Lite nervöst att ut och åka ensam denna gång. Sonen möter och kör mig till Nacka närsjukhus där jag skall undersökas för en eventuell opration av ryggen. Ja det låter lite konstigt att man bor i Malmö med storsjukhus och Lund med storsjukhus och sen har vi Hässleholm , kristiandstad , M.M. här nere i Skåne. Men jag skall nog vara tacksam att jag fick en tid och att jag kommer till specialister på ryggar där uppe. Det har jag hört att de är, min broder var där förra sommaren och var jättenöjd med allt och alla där, han har det bra nu och blir säkert ännu bättre vad det lider.Så det blir tidigt sänggående i kväll.

3 kommentarer:

 1. Har hittat hit via Annas blogg.
  Vill bara önska dig lycka till i Stockholm.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag följer din dotters blogg, Anna of Dallas, och hon berättade att du skulle upp till Stockholm. Själv blev jag stelopererad i ryggen som 14 åring, hade kraftig scolios med två krökar så i princip hela ryggraden blev stelopererad, ända ner till L4. Precis i anslutning till/nedanför de kotor där staget är fastsatt har jag fått förslitningar på mina diskar, mycket pga att det är enda stället som har varit rörligt. Jag har alltid kunnat röra mig fritt och har levt ett helt normalt liv, fått tre barn och inte haft problem med graviditeter eller förlossningar. Tyvärr råkade jag ut för en olycka för några år sedan och då fick jag problem med diskarna mellan mina sista rörliga kotor men med hjälp av sjukgymnastik klarar jag av ett ganska normalt liv. Lycka till imorgon, jag ska tänka på dig.

  SvaraRadera
 3. Hej Mor,

  nu är klockan snart 14.30 hos dig. Kanske har du kommit ut från undersökningen nu. Hoppas att läkaren var bra och trevlig och kunde råda dig.

  SvaraRadera