torsdag 22 april 2010

snart opration

I dag kom det ett brev med ett välkommen till Nacka för opration den 19/5 . Så nu har jag det att tänka på . Men nu är det bestämt och så får det bli så. Det är ju en lite mera besvärlig prosedur än om jag hade kunnat få det ordnat här nere i Malmö ,men det blir nog bra och man skall ej ta sorger i förskott som det sägs ,så det skall jag inte göra utan ta det lungt och se att jag blir bra och kommer i god vård vad jag förstår att det blir.

2 kommentarer:

  1. Mormor! Du måste ju ringa mig när sånt här händer! Vad roligt att få det fixat innan sommaren :) Jag kolla mitt schema så jag kan vara hos morfar den veckan. Okej jag har bara skola den dagen du åker, onsdagen, men morfar klarar ju sig där på förmiddagen så kommer jag på e.m. och stannar tills du kommer hem :) Ska se till så att jag inte har nått katthus då.

    SvaraRadera
  2. Vad bra att det gick så snabbt när du väl fick komma upp till dom i Nacka.
    Bra, Charlene att du kan vara hos Morfar. Dt är ju inte så att du behöver vara där hela dagen, alltid, men det är ju fint om du kan sova över. Isaak kan ju se till era katter. Frågan är om Bella skall följa med och bo i Malmö eller om dom kan fixa någon annan som kan ta hand om henne.

    SvaraRadera