torsdag 31 maj 2012

Avslutning.

I går den 30/5  hade vi avslutning  med onsdagsträffen. Denna förlade vi till Italiensk  restrang vid Värnhemstorget. Vi var 9 damer samlade kl. 13 och åt lunch där. Vi åt salladsbord  sen  Fläskfile´ med tillbehör två damer åt Lasanga. Detta smakade bra någon drack vin till. Det kunde man hur man kände för det ju. Kaffe efteråt och till detta hade jag medtagit några små godbitar. Kakor får man ju nästan aldrig till kaffet efter en lunch. Men det går bra så här också. Jag blev avtackad för en trevlig termin med en stor vacker  kruka med vita rosor och ett litet rart tal. Alla var nöjda och glada . Sen talade jag om att träffas kunde vi ju tisdagar och torsdagar i Pauli hela sommaren om man känner för detta. Jag tackade för rosen och samvaron och så gick vi var och en till sitt.
I dag den 31/5  var det Öppet hus som vanligt med kaffe och fransbrödsbullar och pålägg  och kakor. Vi fick höra lite om Fiolen och höra lite musik  från denna , det blev ett litet föredrag av musiker Nils-Erik  Berg.
Efter öppet hus var vi medhjälpere samlade för att prata lite om sommaren, den börjar nästa torsdag med en utfärd ju. Sen kommer det att bli Midsommarfest torsdagen  21/6 så som vi brukar för alla både små och stora.
Därefter kommer tisdagar vara lite öppet hus med kaffe och kaka i enkel form bara för samvarons skull. Torsdagar kommer att från den 28/6   - 26/7   vara öppet hus i trädgården  för både stora och små som vi alla hjälps åt med. Från den 2/8 - 30/8 blir det öppet hus för äldre som vanligt  torsdagarna och även tisdagar. Så det blir lite ändrat denna sommar ,men ombyte förnöjer ju sejs det. Det skall säkert gå bra det med. Efter allt detta kommer sedan en hösttermin  och Emmy vår diakonissa är tillbaka efter sina studier i Stockholm  och sedan sin diakonivigning i Lunds Domkyrka i september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar